Am zis de la inceput ca desi sunt fericitul posesor al unei masini de familie cu 7 locuri, dar un Seat Alhamra din 2003, am fost mereu de parare ca Fprd Galaxy arata mai bine, in timp ce VW Sharan se afla pe ultimul loc la design. Nici modelul nou nu face exceptie, desi fiind mai mic ca volum nu prea ma avantajeaza, dar la 37.000 de euro cu dotari standard ( adica nici macar masutele pliabile de pe scaune ) mi se pare si putin cam scump. Acum evidvent, fiecare dupa buget si posibilitati, pentru mine e deja cam extravagant.

Noul Ford Galaxy, o masina de familie cu 7 locuri de nota 10 la doar 37.000 de euro

Asa cum spuneam mai sus, mereu mi s-a parut ca la design Fordul Galaxy arata mai bine decat fratii sai de la Seat si Volkswagen. Da, de acord cu voi nu difera decat la masca din fata si farurile din spate, dar astea fac toti banii, mai ales daca reusesti sa ii faci un mic tuning. Daca tinem cont ca acest concept folosit de firma fondata de Wolfgang Porsche a fost numarul unu in lume la categoria masini de familie cu 7 locuri, ce mai ramane de zis?

Da, recunosc ca modelul nou de Ford Galaxy are un volum mai mic, chiar si cand folosesti doar doua scaune, dar ai si un avantaj in design-ul interior, mult mai modern. La lungime interioara dispunem de mai putin spatiu, in schimb la latime si inaltime stam la fel de bine. Ma gandesc cand am carat eu frigiderul de 2 metri si 15 centimetri, a fost super ok.

Noul Ford Galaxy

Noul Ford Galaxy, o masina de familie cu 7 locuri de nota 10 la doar 37.000 de euro