Oana Roman s-a despartit de Marius Elisei, iata stirea care circula pe toate site-urile de scandal, doar ca eu vad pe pagina lor oficiala de FaceBook ca sunt bine mersi impreuna, mai ales ca acum Oana Roman a slabit enorm, deci teoretic a devenit mai atractiva zicem noi, pentru mai tanarul ei sot. Acum desigur va intrebati ce varsta are Oana Roman, nu-i asa? Va implini anul acesta 40 de ani, iar sotul ei Marius Elisei fiind cu 10 ani mai tanar va face 30.

Oana Roman – varsta si biografia completa a sotiei lui Marius Elisei

Ce greutate are azi Oana Roman, m-a intrebat un cititor – sincer nu am stiut ce sa-i raspund, avand in vedere ca avea peste 100 de kilograme inainte sa slabeasca, dupa cum arata azi as estima undeva la 84 de kilograme, dar este posibil sa ma insel. Despre divortul Oanei Roman cred ca nici nu se pune problema, pana la urma s-au casatorit in 2014, cat a trecut de atunci? Daca va dura casnicia? Cine stie, copilul ar putea sa-i uneasca mai mult decat sa zicem asa, aspectul fizic sau banii.

Biografia Oanei Roman nu este iesita din comun, este mai cunoscuta pentru ca este fiica lui Petre Roman si a Mioarei Roman – divortati la randul lor cei doi bunici, taticul printesei fiind la randul sau din nou tatic cu mai tanara sa sotie. In rest nimic senzational, se pare ca Oana Roman este in concediu de cresterea copilului, sau poate ca a decis sa sta mai mult pe la televizor, cert este ca acum prezinta mai mult interes pe sticla decat ca purtator de cuvant.

Oana Roman - la 40 de ani

Oana Roman – varsta si biografia completa a sotiei lui Marius Elisei