Diana Rotaru s-a nascut in anul 1983 in Republica Moldova, dar imediat ce a obtinut cetatenia romana s-a mutat la Bucuresti. Era si normal, la cat de blonda si frumoasa este, unde sa se etaleze mai bine daca nu in capitala Romaniei? Anul acesta Dianna Rotaru implineste 33 de ani, o varsta la care este dispusa sa faca orice pentru a ramane in atentia tuturor, va canta si se va marita, sau doar va interpreta melodii mai vechi si mai noi, isi va face de cap, adica exact ce ne asteptam de la o artista din Republica Moldova.

Diana ( Dianna) Rotaru – biografie, data nasterii si casatorie, intamplari din 2016

Tot ce nu stiu eu despre Diana Rotaru este povestea celor doi “N” din numele ei, asa o fi in buletin sau e varianta de scena a blondei din Chisinau? Am citit biografia Diannei Rotari de la cap la coada si de la coada la cap, stiu cu cine voia sa se casatoreasca, stiu de ce nu sa casatorit cu tanarul ei iubit, ba mai mult, stiu si numele viitorului ei sot! Vrei sa le stii si tu? Intra in Club Seo, fii si tu membru al comunitatii de Paparazzi si ai sa afli lucruri inedite din showbiz-ul romanesc si moldovenesc!

Ce nu stie lumea despre Dianna Rotaru? Ca are un magazin al ei, care vinde de toate pentru toti fanii ei! Anul in care Diana Rotaru s-a mutat la Bucuresti? Evident 2011, iar daca vrei sa stii care este ultimul ei album, asculta “Comorile Moldovei” si ai sa vezi ce vreau sa-ti spun. Mai stiu ca este mult mai frumoasa ca mama ei, dar poate nu asa de talentata ( aici chiar am dubii, cine e mai talentata, mama sau fica? Voi ce parere aveti?

Diana Rotaru

Diana ( Dianna) Rotaru – biografie, data nasterii si casatorie, intamplari din 2016