Ömer se casatoreste cu Gülfem nu cu Gülru, asa cum va asteptati cu totii, mai ales ca acum credeti ca luni iveti asista la divortul dintre Gülru si Cihan, nu-i asa? Ei bine, nu se intampla minunea desi era aproape imposibil asta. Mai mult, Halide este demascata in curand si se dovedeste a fi mama biologica a lui Gülfem, dar asta nu va schimba in mod decisiv cursul evenimentelor. In plus veti vedea noua firma a creatoarei de moda Gülru Sipahi, unde evident sunt invitati toti, inclusiv iubitul si rivala eroinei noastre.

 Ömer se casatoreste cu Gülfem nu cu Gülru, asa cum va asteptati cu totii

Nu chiar in episodul de maine, dar in curand veti asista la casatoria dintre Ömer si Gülfem, iar asta o drama emotional pe Gülru, dar sa nu credeti ca aici se termina povestea de dragoste dintre medic si creatoarea de moda. Pana unde va duce lupta dintre cele doua “roze” – trandafiri? Evident ca foarte departe, asa cum se intampla si in viata reala, cand lasi totul si te consacri 100% in razbunare. Nu duce nicaieri, poate doar la autidistrugere, pentru ca fiecare pas inainte este de fapt un pas spre propria distrugere. Poate ca razbunarea iti reuseste, poate ca vei izbandi in lupta ta, dar asta nu-ti va aduce in final nici fericire si nici nu va reusi sa-ti faca inima sa bata mai linistita.

Sper eu ca urmarind serialul Lupta rozelor ati invatat cate ceva, ati reusit sa vedeti partea buna a lui Mert, si cat de jos se poate cobora cineva ca Yonca pentru a se razbuna pe propria sora.Iar exemplele pot continua, trebuie doar sa te concentrezi asupra lor, sa le obserivi, lasand intriga la o parte.

Gülfem se casatoreste cu Omer

Ömer se casatoreste cu Gülfem nu cu Gülru, asa cum va asteptati cu totii