Dupa ce casatoria dintre Gülru si Mert a esuat, se pare ca singura varianta ramasa in discutie este ca Ömer sa se casatoreasca cu Gülru, dar oare asa sa fie? Serialele turcesti sunt facute in asa fel incat exact la ceea ce te astepti sa nu se intample, oare Lupta rozelor face exceptie? Da, stiu ca ieri ai ramas cu sufletul la gura pentru ca Mert a rapit-o pe Gülru, dar stai linistit caci in episodul de azi o salveaza Ömer. Dar ce va pati rapitorul? Isi face o injectie si restul o sa vedeti in seara asta la Acasa TV daca o sa va uitati in contiunuare la serialul turcesc Lupta rozelor!

Ömer se casatoreste cu Gülru in Lupta rozelor in episodul numarul …

Azi sarbatorim Dragobetele, ziua iubirii si a dragostei, asa ca stiu sigur ca o sa va uitati cu placere la serialul nostru preferat, iar daca se vor casatori Ömer  si Gülru vom afla cu siguranta in curand. Dar ce va face Gülfem, oare va accepta ca a pierdut dragostea doctorului ei preferat? Ati vazut ca ieri era cat pe ce sa cada de pe picioare cand a trebuit sa citeasca numele castigatoarei, a fost sa zic asa razbunarea cea mi dulce pentru tanara noastra eroina.

Oare in ce episod vim asista la nunta dintre Ömer si Gülru? Sau o fi asa cum se spune ca de fapt Cihan va fi fericitul mire, ce si cine se va opune casatoriei dintre cei doi iubiti? Pare ca totul merge bine intre ei, dar cu siguranta ceva se va intampla, ii va opri sa se casatoreasca! Poate faptul ca tatal lui Gülru il ucide pe talal lui Mert in episodul cu nmarul 17? Ne revedem diseara in fata televizorului!

Omer si Gurlu

Ömer se casatoreste cu Gülru in Lupta rozelor