Stii deja ca parfumurile originale se clasifica in mai multe familii. Florale, lemnoase, orientale, cipres…ce parfum iti corespunde? Se spune ca un parfum trebuie sa scoata la iveala identitatea celui care il poarta, este un fel de semnatura olfactiva. Iata o selectie a parfumurilor originale ieftine in functie de tipul de personalitatea celor ce-l folosesc, evident ca aceste categorii se aplica chiar si parfumurilor de top, mult mai scumpe, doac ca noi stim ca nu toata lume si le permite.

Pentru eleganti…

Daca clasa si rafinamentul sunt principalele cuvinte care te caracterizeaza, atunci ar trebui sa te lasi sedus de parfumurile originale care amesteca notele florale cu cele lemnoase.

Pentru seducatori…

Parfumurile cu miresme orientale sunt perfecte pentru barbatii care adora sa seduca. Senzuala si misterioasa, aceasta familie de parfumuri va face ravagii in randul femeilor. Parfumurile pe baza de scortisoara, piper sau nucsoara sunt facute pentru acest tip de barbati.

Pentru romantici…

Daca esti un romantic incurabil, un visator asumat, un pasional. Parfumurile senzuale, condimentate de piper negru, nucsoara sau ghimbir sunt ideale pentru un barbat romantic. Drept urmare, cu o ocazie speciala cum este Dragobetele, suprinde-ti partenerul cu un parfum original ieftin.

Pentru dinamici…

Pentru un barbat dinamic si rafinat, activ, parfumul trebuie sa fie puternic si subtil totodata. Alianta notelor condimentate, intarite de esente acvatice va scoate la iveala complexitatea unui astfel de barbat. Bergamota, vetiver si patchiouli sunt aromele ideale pentru un barbat dinamic…

Pentru sportivi…

Printre sutele de arome existente in parfumerii, un barbat sportiv ar trebui sa opteze pentru un parfum cu note acvatice. Anasonul, busuiocul sau menta piperata sunt cei mai buni aliati ai barbatului sportiv.

Parfumul ideal

Parfumul ideal pentru el in functie de personalitate