Am promis ca in 2016 voi veni cu cateva date despre SEO si performante, posibilitati de promovare la preturi acceptabile, dar si ci o analiza pe un caz concret. Asa am ajuns la un magazin online de parfumuri originale ieftine, pe care ne-am propus sa-l promovam. Acum sa vedem de unde plecam azi, pe 16 ianuarie, avem in primul rand magazinul YouParfum, care asa cum spune si titlul vinde parfumuri originale, la preturi accesibile. Daca ne gandim ca avem parfumuri ieftine vandute online, deja am inteles pe ce nisa si la ce categorie ne incadram.

Parfumuri originale ieftine sau parfumul tau preferat vandut online – YouParfum

Nu stiu inca daca ai auzit de brandul YouParfum, dar iti garantez eu ca de azi ai sa tii cont de sugestia mea, atunci cand vrei un parfum original ieftin, pe care sa-l poti cumpara online, iti vei aminti de sfatul meu. Eu unul folosesc doar Hugo Boss, este brandul meu preferat, asa ca sunt mereu in cautarea unor magazine online de incredere de unde sa-l pot procura. DAca pot plati atat PayPal cat si cu cardul, cu atat mai bine. Iar daca am varianta de plata ramburs, nici macar nu mai stau pe ganduri.

Sotia mea este indragostita de parfumurile de la Yves Saint Laurent, dar nu te pui cu gusturile doamnelor si domnisoarelor in ceea ce priveste parfumurile, ar fi si culmea. Mai ramane doar sa te decizi daca doresti un flacon de 100 ml, de 75 de ml sau de 50 ml, caci in afara de pret, de mai uiti si la cantitatea primita. Evident ca la un flacon de parfum mai mare pretul pe unitate scade, insa si buzunarul se cam goleste. De aceea cautam cu totii parfumuri originale, dar sa fie cat mai ieftine, nu-i asa? 🙂

Parfumuri ieftine

Parfumuri originale ieftine sau parfumul tau preferat vandut online – YouParfum