Stiu ca multi abia asteapta sa vada ultimul episod din Petale de singuratate, insa dragostea dintre Gökhan si Cemre continua. Chiar daca mama lui Defne nu sta la locul accidentului, tanarul scapa si este dus la spital, unde insi revine in scurt timp. Evident ca regizorul turc ne mai tine in suspans cateva episoade, dar stati fara grija, nu se intampla nimic grav, doar Kemal nu mai este “smecherul” care sa o zapaceasca pe Mesude. In rest trebuie sa urmariti episoadele ce urmeaza, sa vedeti ce se mai intampla, caci necazurile nu se termina pentru cele cinci fete de la orfelinat.

Petale de singuratate – Gökhan scapa si de data asta

In episodul de azi veti trai cu speranta ca prietenul lui Cemre scapa, dar in urmatoarele veti vedea ca de fapt Gökhan nu supravietuieste, fetele sunt devastate, la fel si mama lui, iar criminalul scapa ca de obicei nepedepsit. Dar pana la acest deznodamant tragic mai sunt trei episoade, probabil veti vedea asta marti sau miercuri la Acasa TV. Ati vazut deja ca fetele s-au cam certat cu prietenii lor mai bogati, acum una dintre ele ramane iarasi singura, o adevarata tragedie.

Se va impaca  Eylül cu Serkan, dar Songül si Güney vor trece oare peste certurile lor zilnice? Evident ca da, doar ca voata lor nu va fi usoara nici de acum inainte, pentru ca niste oameni rai, precum Defne si mama sa, Kemal si altii le fac viata grea. Dar uite ca nu am zis nimic despre Meral si mama ei, vor reusi ele sa se mute impreuna? Evident ca da, dar nu pentru mult timp, caci datoriile mamei si aflarea ocupatiei vor ridica pentru scurt timp un zid intre mama si fica. Tineti aproape si urmariti serialul Petale de singuratate alaturi de noi!

Petale de singuratate - Gökhan

Petale de singuratate – Gökhan scapa si de data asta