Citeam azi pe site-ul aradenilor – Aradul.Info – despre un service auto unde poti sa-ti repari aerul conditionat la un Seat Alhambra, VW Sharan sau Gord Galaxy. Evident este vorba de cei de la ROMIRA Service Arad, unde vrem sa mergem si noi cu un Sharan sa vedem de ce nu mai merge la capacitate aerul conditionat. Sincer sa fiu nu stiu daca planul nostru de a acorda stele mai multor service-uri din Arad va avea o finalitate, pentru ca nu cred ca avem atatea masini in parcul auto ca sa putem face acest lucru, fara a bate la ochi.

ROMIRA Service auto Arad – aer conditionat si reparatii diverse

Am cautat adresa celor de la ROMIRA Service Arad, se afla pe Strada Poetului Nr. 83, nu e greu de gasit nici cu GPS-ul. Acum stau sa vad ce fac, de dodati sunt bine aranjati, au tot felul de scule de verificat, magazin cu piese si personalul pare destul de stapan pe situatie. Ce am remarcat din prima clipa, lipeseste un electrician bun, care sa-si dea seama daca anumitr echestii sunt pe partea mecanica sau electrica. Acum cinci ani am avut o problema “grava”, unul din conectori oxidase si nu facea contact cum trebuie.

Drept efect, totul parea ca merge anapoda, nu mai zic ca un “destept” pusese un vec de 10 W in loc de 25, iar VW Sharan o luase razna, ma puneau sa schimb ba bujiile, ba senzorul de franam cand de fapt am schimbat becul cu puterea din cartea tehnica si totul a revenit la normal.

Aer conditionat auto