Din diverse motive ai descoperit ca ai nevoie de un set de articole pentru site-ul tau sa de ce nu, pentru clientii tai ( poate te ocupi de SEO ), deci este cazul sa stii ca si eu scriu astfel de articole in romana, engleza si franceza. Daca nu am eu timp, o fac colaboratorii nostri permanenti, cei care deja lucreaza pentru clientii vechi. Cine ne recomanda? Probabil faptul ca ne-ai gasit destul de usor spune mult despre ceea ce putem face, mai ales ca este ceva concurenta pe nisa asta, nu-i asa?

Scriu articole contra cost pentru site-uri – romana, engleza, franceza cu impact SEO

Probabil ca prima intrebare va fi despre pret, iar eu va zic ca acesta variaza intre un euro si doi euro pentru 100 de cuvinte, asta ca sa acoperim toata gama de articole, in romana, engleza, franceza. Am scris pentru Oktal, MondoGSM, etc. Nu scriem intr-un ritm alert, pentru ca tinem la calitate si vrem sa oferim ce este mai bun. OK, vreti repede? Atunci alegeti din trei doar doua si spuneti ce ati ales: pret mic, repede si bine ( nu uitati ca una din cele trei variante este mereu exclusa, puteti alege doar doua, a treia va fi mereu negatia celei ramase. Nu ai inteles? Iti explic eu, pret mic si bine scris implica sa renunti la acel repede, iar daca alegi pret mic si repede, evident bine va dispare din cerintele tale. Acum e mai clar?

Cum comand articole scrise de content writerii ClubSEO? Nimic mai simplu, ne scrii la rubrica contact sau sunati pe WhatUp la numarul de telefon +40763514102. Raspundem rapid, deci stati fara grija – este mereu cineva de serviciu la Club SEO. Intra si tu intr-un club select, unde toti sunt nu doar clienti si prestatori de servicii, dar si prieteni! Suntem aici sa te ajutam, nu sa-i luam banii! 🙂

Content writer engleza

Scriu articole contra cost pentru site-uri – romana, engleza, franceza cu impact SEO