Inteleg ca multa lume a primit scrisori, email-uri si telefoane de la cei de la EOS KSI – firma de recuperari. Am facut un reserach sa vad cine imi poate trimite un email de la adresa infoupc.eos@eos-info.ro, evident erau cei de la EOS KSI, doar ca apelarea lor pare cel putin bizara: Stimata doamna/Stimate domn va rugam sa sunati in maxim 48 de ore la  0213040830, asta probabil pentru ca am dat voie unui cunoscut mai ageamiu in ale internetului sa foloseasca adresa mea de email la contact. Semnat, domul Gabriel Dragodan. Hai pe bune, asa merge atreaba, suna-ma sunt aici! Bunele maniere cer sa spui cateva cuvinte, asa de curtoazie!

Scrisori si telefoane de la EOS KSI, firma de recuparari creante

Cum ziceam, am primit un email cu caracter confidential, dar impreativ exprimata: sunati in maxim 48 de ore! Pai unu la mana, nu am de ce sa sun eu pentru ca nu imi este adresata mie, iar doi: poate invatam si bunele maniere, nu-i asa? Acum revenind la recuperatorii astia de credite – mai exact de abonamente neplatite pe la Orange, UPC si alte servicii de telefonie sau  internet mobil. Am o nelamurire si va rog sa nu-mi incepeti cu ai semnat, asta e! Cum de esti obligat sa platesti servicii pe care nu le-ai utilizat si nu le vei utiliza niciodata? La ele mai adaugi si penalitati? In rest, cam asa este, ai folosit un serviciu si nu l-ai platit, te cauta recuperatorii.

N-am nimic cu cei de la EOS KSI, doar ca nu prea stiu sa fie politicosi, iar asta deranjeaza. Acum daca ei te sacaie la cap, sa le ceri despagubiri? In ideea ca da, am dat adresa de email, dar de aici si pana la a sacai la cap cu chestii care nu ma privesc, e cale lunga, poate mai lunga decat de la a plati servici ide care nu beneficiezi, gen ti-am taiat netul dar ai de plata abonament! Are o logica ce spun eu? A, am gresit ca in raspusnul la email, nu le-am zis: raspundeti in maxim 2 ore, altfel va prajesc! 🙂 Merge? Ca idee, am un email pe care nu-l prea folosesc, desi am pe el o factura de la hosting, ma gandesc sa le scriu sa-mi dea datele pe adresa de zi cu zi, altfel o sa sar odata si odata o factura si ma prind cand vad ca-mi scade traficul pe nisa respectiva! 🙂

Recuperari creante KSI

Scrisori si telefoane de la EOS KSI, firma de recuparari creante