De curand am inaugurat rubrica de discutii, iar despre SeoPedia am mai scris de multe ori, cand de bine cand de rau, dupa caz si inspiratie. Orice s-ar zice nu este un forum tocmai primitor, daca nu ma crezi poti sa cauti poze pe Gooogle, e mai usor sa te convingi cati au “luat-o in freza”, ca sa vorbesc si eu in jargonul internautilor. Un exemplu este un fost user, Cristina Bob – care saraca auzise ceva dspre un forum tare, am inteles ca si-a cumparat acum cativa ani un cont cu 10 euro, dar a cam fost data afara rapid ( neadaptare la mediu – anul 2013! )

SeoPedia versus SoftPedia – Forum vs Forum

Am cont pe Softpedia de prin 2010 parca, intru atat de rar incat pot sa spun ca nu-l mai am, pe Seopedia intru zilnic, din obisnuinta – e la comenzi rapide in browser si mereu ma gandesc ca o sa gasesc raspunsul la cea mai grea intrebare, evident piatra filozofala in SEO. In linii mari a fost ok, cu bune si cu rele am gasit prieteni si clienti, de invatat nu prea am avut ce pentru ca 90% din informatie este generala, o gasesti pe orice forum pe nisa asta. Ce forum itio recomand? Evident pe cel de SEO, daca vrei sa inveti si ai rabdare, daca vrei sa postezi vrute si nevrute, concurentul sau.

Mai nou s-a redeschis si rivalul ArenaWeb, desi nu vad pe nimeni sa fie prin zona – adica pe forum. Evident ca nu se comapara cu SeoPedia, desi simt ca deja e nevoie de mai mult pentru un forum care ofera solutii SEO in 2017. Acum sa fac si ceva tehnic, pagina 3 pozitia 37,6 o fi buna? Sunt 638 de cautari lunare, eu strang 12! E ok zic eu, daca ne gandim la pozitie! Ia sa verificam daca peste o saptamana am urcat, am rams pe loc sau am scazut! Tu ce crezi ca va fi?

Forum SeoPedia