Numaram azi peste 14 site-uri care sa zicem asa – au avut succes in ultimul an, 12 luni – doua fiind de fapt cam acelasi lucru, un experiment pe TLD-ul .online – sunt chiar bucuros ca am facut alegerea asta, desi costa dublu reiinoirea anuala a domeniului. Problema cea mai importatnta pe care inca nu am rezolvat-o este cea legata de design – tema WordPress. Am deja o tema sau doua cumparate, dar este mult prea putin la cele peste 100 de site-uri din portofoliu. Asadar asta este principala mea preocupare acum sa gasesc o tema cat de cat care sa-mi convina, pentru ca de exemplu Iconic One imi place dar nu ofera ceva care sa justifice cumpararea ei.

Site-urile mele cu care am avut inspiratie

Asadar daca trec peste inconvenientul ca am prea multe site-uri ce seamana ca design – cred ca folosesc maxim patru sau cinci teme wordpress, inrest sa zicem asa e totul ok. Am doua site-uri pe nisa auto,  merg chiar binisor sa zic asa, ma bate gandul sa fac pe unul dintre ele un subdomeniiu de nisa, care daca ar face jumatate din cat ma astept ar fi perfect! Culmea ca mai productiv este acela la care nu prea scriu, nu cred sa am peste 100 de articole scrise in cativa ani. Asta este, cand e sa mearga, nu mai conteaza side ce!

La fel de multumit sunt si de proiectul DigitalPrss, chiar daca cele mai mulre cautari nu vin pe ceea ce am contat eu cand am facut site-ul respectiv. Oricum printre site-urile de care ziceam ca sunt inspirate este si cel pe care scriu acum, care la fel a gasit sa-si atraga traficul exact de unde nu ma asteptam. Asta ma face sa cred ca de fapt nu trebuie sa fac altceva decat sa gasesc pentru fiecare articolele potrivite – cele pe care motoarele de cautare vor considera ca merita sa le trimita in fata altora. Sa vedem cum se va termina luna noimebrie si decembrie si cum vom incepe noul an. Sper sa fie macar la fel de bine ca anul trecut, dar oricum ar fi, consider ca anul 2018 a fost unul bun! Mai bun ca precedentul oricum!