Vad ca din ce in ce mai multa lume vrea sa stie la ce foloseste sistemul Smart Home Energy , iar eu ca sa nu pierd timpul le zic: la nimic! De ce? Pai sa zicem ca ai un aparat din acela care-ti reduce consumul cu 10%, pui doua si deja ai o reducere a consulului de energie de 20%, in felul acesta cu cateva aparate Smart Home Energy  nici nu mai ai nevoie de curent electric, nu-i asa? Da, o sa-mi sara in cap unii care fac tot felul de calcule si o sa zica ca ori unul ori 100 de astfel de dispozitive e tot aia, dar are cu siguranta un efect.

Smart Home Energy sau pacaleala secolului pe internet

Dac avariantele normale de a economisi energia, folosind becuri cu leduri, sau televizoare cu consum redus, etc. nu-ti sunt pe plac si ai bani de aruncat pe fereastra, iti propun sa achizitionezi un sistem Smart Home Energy. Dai un ban si nu-l mai ai, asta e deviza ta? Te intreb ceva: de ce oare prostiile astea nu se folosesc pe scara larga, daca sunt asa de bune? Nu vezi ca nici macar textele nu sunt scrise in mod diferit, pentru ca fiind o mare pacaleala, sau hai sa-i zicem pe romaneste – teapa! – nici nu trebuie!

Tehnologiile care reduc consumul de curent sau si mai interesant, cele care-ti reduc consumul de carburant la masina, sunt deja folosite in aparatele respective, nu mai incerca sa iei o cutie de chibrit cu ceva miraculos in ea, ca nu te ajuta. Smart Home Energy sau pacaleala secolului tinde sa ia locul jocurilor de tip Caritas, sa-ti ia banii si sa te lase cu ochii in soare! Aveti grija, nu va lasati pacaliti asa de usor!

Smart Home Energy

Smart Home Energy sau pacaleala secolului pe internet