Asa cum va spuneam in septembrie, pentru romanii din Augsburg dar nu numai, se organizeaza regulat spectacole cu participarea celor mai indragiti interpreti de muzica populara din Romania. Organizatoarea este doamna Maria Wiedemann, o tanara draguta cu sufletmare, care se gandeste mereu ca dorul de casa trebuie alinat din cand in cand, iar spectacolul din 10 decembrie este doar un exemplu de astfel de eveniment organizat pentru romanii din Germania in 2016.

Spectacole pentru romanii din Augsburg – Germania – Maria Wiedemann

Reteaua de publicitate ClubSeo prin serviciul sau de Social Media Marketing se bucura ca o poate promova pe doamna ( sau domnisoara, nu stim sigur ) Maria Wiedemann, sau mai corect spus promovam artistii romani care doresc sa cante pentru diaspora din Germania. Ne bucuram ca putem face astfel o bucurie celor plecati departe de casa, ca le putem alina oarecum dorul de tara, de familie.

Cei peste 100.000 de romani ce treg pragul paginilor nostre in fiecare luna ne-au multumit pentru ca am ales sa promovam si astfel de actiuni, care pana la urma sunt cerute de publicul romanesc din diaspora. Chiar daca sepctacolele se tin la Augsburg, aici vin romani din intreaga Germanie. Biletele nu sunt scumpe, de la 20 la 25 de euro, distractia este la ea acasa!

Va invitam pe 10 decembrie, intr-o zi de sambata sa va distrati alaturi de Corin Irimia, Marian Farcas si alti interpreti indragiti la o seara romaneasca! Procurati bilete din timp, pentru a fi siguri ca prideti un loc, in Germania sunt multi romani! 🙂

Spectacole in Germania

Spectacole pentru romanii din Augsburg – Germania – Maria Wiedemann