O veste buna pentru cei ce lucrau cu FaceBook Ads de exemplu, care erau obligati pana acum sa se inscrie in Registrul Operatorilor Intracomunitari ca sa poata fi mai usor supravegheati, ziceau cei de la guvernare. Uite ca tot ei, au descoperit ca exista si alte metode de a comabte evaziunea fiscala, fara a mai creste birocratia. Exact asta se intampla in tarile civilizate, birocratie mica cu cei cu venituri mici si pedepse mari pentru evazionisti. Reteta succesului, culmea si cea care multumeste partile.

Spuneti adio Registrului Operatorilor Intracomunitari din ianuarie 2017

Inventia asta ce se adresa celor ce plateau facturi externe si care a facut prapad in mintea micilor intreprnzatori, cei care voiau si ei sa plateasca la Google sau FaceBook pentru reclama, dar sa fie si corecti din punct de vedere legal, acest Registru al Operatorilor Intracomunitari nu-si mai are utilitatea pentru cei mici, deci am scapat de una din miile de acte birocratice fara rost din tara asta. Azi in Romania se pune botnita la om ca sa nu manance din strachina vecinului, dezi evident ca asa nu mananca nici din a sa. Asta e la noi, poporul ingradit si smecherii cu imunitate.

Dupa ce din 2010 – adica sapte ani – micii intreprinzatori s-au chinuit cu tot felul de hartii, iata ca iar revenim la normalitate, pentru cat timp oare? Am obosit sa vad cum legile sunt facute sa-i ingroape pe antreprenori in hartii, in timp ce popliticienii se ingrasa sub umbrela imunitatii.

Registrul Operatorilor Intracomunitari

Spuneți adio Registrului Operatorilor Intracomunitari din ianuarie 2017