De obicei ajungeti in situatia de a sterge cache-ul de la router cand va mutati NS-urile sau DNS-ul la un site, mai ales ca ati incercat sa stergeti cahce-ul din Google Chrome, ati dat delete la cookie-uri, etc. dar site-ul dumneavoastra pare ca a intepenit pe vechea adresa! Ce facem in cazul acesta? Folosim o comanda simpla: ipconfig/ flushdns – dar aveti grija sa apasati WIN+X la Windows 8 si sa alegeti Run as Admin la Command Prompt. Apoi restetati calculatorul si ati scapat de probleme!

Stergerea Cache la Router cand nu merg alte metode

Am stat si peste 24 de ore pana sa ma prind ca trebuie sa sterg cache-ul de la router, mai ales ca parea absurd ce se intampla, vechea versiune de site – cea care de fapt nu mai trebuia sa fie accesibila pentru ca mutasem NS-urile la site, mergea ca unsa pe PC si telefon, dar pe laptopul sotiei – acelasi router de fapt, aveam noua versiune! Mi-am adus aminte cu greu ca mai trebuia facut ceva, sa dau delete la cache si la router, altfel stateam eu mult si bine.

Evident ca ar fi indicat sa restetati modemul si router-ul, ca sa fie mai bine, altfel veti pierde timp pretios. Dar cum putem seta limita de timp la cache-ul de la router? O sa mai revin asupra problemelor de hosting, pentru ca recent ma tot izbesc de ele. Cea mai grava mi se pare problema de vulnerabilitate – de multe ori datorita faptului ca nu se face UpDate la WordPress sau se folosesc plugin-uri vechi.