Stau si ma intreb cate odata, oare ce are super moderatorul Dan cu userul Rapsodia de pe SeoPedia ( na ca mi-a iesit si o rima, ca sa vezi ). Nu ca m-ar interesa, dar parca bate la ochi cum se bate cu pumnii in piept ca are un regulament pe forum, pe care nu-l prea respecta nimeni. Ultimul exemplu este legat de o vanzare in MarketPlace, unde fiecare neavenit poate sa plaseze o oferta, iar regulamentul spune ca:

Super moderatorul Dan, Rapsodia si intrebarile retorice ( el intreaba, el raspunde )

Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In Marketplace, sunt INTERZISE orice fel de replici de genul “Esti tepar”; “pai asa vindeam si eu 20 de website-uri”. etc. In afara de postul original al thread-ului, orice alte posturi trebuie sa se includa in urmatoarele criterii:
– cere/ofera informatii despre produsul/serviciul vandut/cerut.
– doreste sa cumpere/vanda si cere date relevante acestui proces.

Prin urmare mi se pare destul de clar, nu ai voie sa comentezi aiurea pe un post din Market, doar ca daca se intampla asta, super moderatorul nu reactioneaza, pentru ca evident este vorba de prietenul sau Rapsodia. Nu o sa intru im multe detalii pentru ca sunt irelevante, dar am sa subliniez un lucru: daca nu te intereseaza sa cumperi si regulamentul intrezice da comentezi fara rost, de ce o faci?

A, pentru ca mii de membri s-au sesizat si au cerut moderatorului sa intervina, care evident a facut imediat un sondaj. La care au participat 58 de membri si au comentat cativa ( doar 14 replies din 877 views). Deci cam asta este, nu pricepi, nu intrebi dar comentezi si faci un sondaj! Marfa abordare! 🙂 N-am vazut atata tevatura nici macar cand sa-u dat tepe pe SeoPedia de mii de euro ( cam 2 mii se pare ), dar asa e’n tenis, esti nu esti la serviciu, punctezi!

Dan si SeoPedia

Moderatorul Dan si SeoPedia