Acum fix un an, pe 16 decembrie ca ziceam ca Loredana a fost eliminata din Vocea Romaniei, asa a fost si in anul in care Teodora Buciu a castigat Vocea Romaniei. Sincer sa fiu, prestatia ei a fost excelenta si publicul a votat in cazul ei dupa cum ma asteptam. Cei doi concurenti ragusiti, antrenati de Marius Moga si Tudor Chirila nu au avut sanse reale din acest motiv, asa ca singurii castigatori ai concursului de pana acum s-au duelat si in marea finala.

Teodora Buciu a câștigat Vocea României  in 2016, Tudor Chirila in delir

Teodora Buciu a avut un parcurs demn de castigatorul concursului Vocea Romaniei, iar melodiile alese pentru ea nu au fost in masura sa o puna in incurcatura, iar Tudor Chirila cantand alaturi de ea a facut publicul sa descopere mai bine vocea ei. Un premiu de 100.000 de euro va merge la tanara de 17 ani, iar marele perdant al serii este concurenta lui Marius Moga, care daca ma intrebati pe mine, ar fi trebuit sa ia locul doi sau trei, nu patru.

Va dati seamam cum va fi editia a 7-a din Vocea Romaniei? Loredana si Moga nu cred ca vor avea ce sa zica, iar Tudor Chirila va merge pe premiza: am venit si am castigat toate editiile, deci cine se pune cu mine? Acum daca discutam despre antrenori ce sa zic, castigatorul a cantat jalnic dupa parerea mea, iar daca as puta trece peste interpretarea lui Robert Botezan alaturi de antrenor, sa-i dai sa cante o melodie de Whitney Houston era deja o alegere hazardata. Pacat insa de Ioana Ignat, a fost super racita si ma mir ca a putit canta, iar modificarea melodiei Canta cucu’n Bucovina nu cred ca a fost cea mai inspirata alegere!

Vocea României 2016

Teodora Buciu a câștigat Vocea României in 2016, Tudor Chirila in delir