Nu stiu de ce m-am lasat eu pe tanjeala in ultima vreme, dar deja site-urile mele incep sa scada in trafic si asta ma cam deranjeaza. Nu as vrea sa donez papagalul meu degeaba, daca tot am de gand sa castig ceva bani din blogging, nu-i asa? este evident ca va trebui sa ridic acele articole care au mai mare cautare si care deja sunt in primele 10 rezultate, altfel ce rost ar mai avea sa ajung de pe pagina 10 pe noua?

Trebuie sa ma apuc sa muncesc la site-uri

Am facut deja niste experimente si vad ca au dat roade, am urcat de pe pozitia 4,5 pe 3,9 unde stationez momentan. Veniturile sunt multumitoare, desi estimez o cadere in decembrie fata de lunile anterioare de cel putin 30%, este mult in conditiile in care vorbesti de numere cu 4 cifre, dar asta este. Ma bucur ca oricum stau mai bine ca anul trecut, deci teoretic am muncit cu spor in 2017. Imi pare insa rau ca la rubrica culinare stau mai slab decat ma asteptam, dar nici nu mi-am dat mare silinta! Puteam sa fac mai mult, dar azi o sa distribui o reteta pe grupul meu cu 20.000 de membri, sa vad ce scofala fac!

Articolul cu numarul 979 nu este nici pe departe ultimul pe acest an, poate reusesc cumva sa ajung la numarul miraculos 1000! Apoi am sa incerc sa vand site-ul cu 1000 de euro – evident ca nu va oferi nimeni suma desi venituile sale ar justifica investitia: publicarea de reclame cu 20 de euro ar insemna 50 de clienti, in maxim doi an i ai recuperat investitia! iar cu 50 de articole publicate nici nu se va simti printre cele 1000 deja postate de mine, nu-i asa?