Daca o sa-ti spun ce m-a intrebat nepotelul meu Andrei ieri seara o sa ramai cu gura cascata: Cand vine Mos Nicolae si daca e ruda cu Mos Craciun! Ce rea sa-i zic? Adevarul, Mos Nicolae vine pe 5 decembrie, in fiecare an. Ar vine doar la copii cuminti, care nu au luat legatura cu acelasi Nicolae din cui – stiti voi care. Daca e ruda cu Mos Craciun? Cu siguranta DA, este fratele mai tanar, cel care pe langa grija de a aduce cadouri se mai ocupa si cu vergeaua din cui.

Tu esti pregatit sa-l primesti pe Mos Nicolae anul acesta?

Banuiesc ca si tu vrei sa stii ce oferte are pentru tine Mas Nicolae, asa ca pentru asta va trebui sa-i scrii evident o scrisoare! Intra si tu in Club SEO si profita de ocazia ca Mos Nicolae este la noi in vizita. Lasa-i un mesaj cu tot ce-ti doresti, inclusiv in anul 2016 si noi o sa ne straduim impreuna cu mosul sa-ti indeplinim dorintele!

Unde pot sa vad ofertele lui Mos Nicolae? Eu zic sa arunci o privire pe WikiShop.Info – in cazul in care vrei ceva special. Daca esti in cautarea de produse cosmetice, sau cele trebuincioase undei doamne, de ce sa nu mergi pe la 4uLady.Info sau chiar 4Fashion.Info? Ar mai fi cate ceva pe site-ul pentru-copii.e-4com.info, dar acolo este evident sectiunea celor mici!

Acum daca te-ai decis ce cadou vrei de la Mos Nicolae, ai pregatit ghetutele sau sosetutele, nu mai ramane decat sa-i scrii mosului si de restul ne ocupam noi.

Mos Nicolae

Tu esti pregatit sa-l primesti pe Mos Nicolae?