Putina lume stie ca Mos Craciun are pagina pe FaceBook si chiar vine la cei ce-i scriu, cu cadouri multe. Afacerile ce au la baza sarbatorile de iarna au inflorit ca ciupercile dupa “ninsoare”, ca sa zic ceva mai legat de anotimp. Multi cauta acum adresa adevarata a lui Mos Craciun, vor sa-i scrie o scrisoare si sa primeasca cadourile. Adevara este ca la noi romanii mai exista si Mos Nicolae, care tot cu sacul plin de cadouri vine!

Mos Craciun are pagina pe FaceBook, dar cine stie adresa adevarata?

Cand pica Mos Nicolae la romani? Pai este atat de simplu sa gasim raspunsul, pentru ca mosii vin in ajun de sarbatoare, unul de Craciun si altul de Sfantul Nicolae! Mai avem putin deci si vine Mos Nicolae pe 5 decembrie, anul asta pica luni, asa ca sincer va zic, nu stiu de ce nu au dat liber si lunea care vine? Sa ne bucuram pe deplin, de ziua Romaniei, de Mos Nicolae si apoi de Craciun si Revelion.

Prin urmare dragii mei, cei care vreti sa-i scrieti o scrisoare lui Mos Craciun va trebui sa o faceti pe FaceBook, dar nu uitati sa spuneti ce fapte bune ati facut si abia apoi sa enumerati ce jucarii sau cadouri vreti. Pentru cei care au depasit 25 de ani regulile sunt un pic altfel, iar pentru cei trecuti de 50 exista o cerinta in plus: acordul parintilor! 🙂 Hai ca deja ati prins ideea, asa ca va doresc sarbatori fericite, iar cei ce vor sa posteze pe pagina lui Mos Craciun, pot sa ne scrie la rubrica contact! 🙂 Evident ca publicul este format doar din copii, nu-i asa?

Mos Crăciun