Vica Blochina a intrat in atentia publicului romanesc odata cu scandalul din presa legat de copii lui Piturca, iar de atunci nu s-a mai oprit, isi face ea cate o intrare de nici nu poti sa stai fara sa comentezi. Recent Vica Blochina si-a luat un nas nou, cu care spera sa rupa gura targului, cum se zice pe la noi. Evident ca nu stiu la ce-i foloseste un nas nou, cand ea nu pozeaza cu nasul ci in costumul de piele al Evei!

Vica Blochina si-a cumprat un nas nou si arata asa cum nu visaim poze incendiare

Poze recente o arata pe Vica Blochina intr-o noua lumina, cu un nas nou nout si un zambet ce umple ecranul aparatului foto. Ai zice ca nici Andreea Tonciu nu era asa mandra de noul ei nas, facut ca la carte de data asta. Dupa aportul de silicon din organism, in curand Vica va deveni o femeie “artificiala”, dar la moda. Acum sa vezi cum o sa curga contractele, daca cu nasul vechi erau oferte, dar cu cel nou?

Ma intreb asa cum au facut si mii de cititori ai site-ului Club SEO, oare ce va zice baiatul lui Piturca cand va vedea prin localuri prietenii admirand pozele interzise minorilor cu mama sa? Oare o sa-i multumeasca? Pana la urma ceea ce face Vica Blochina confirma ideea ca si-a vandut imaginea si in amor si in viata publica. Nu pare a fi un lucru cu car esa te mandresti toata viata, mai ales ca a primit o pensie alimentara destul de substantiala ca sa nu fie obligata sa faca asta.

Vica Blochina nas

Vica Blochina si-a cumprat un nas nou si arata asa cum nu visai