Adelina Pestrițu era fericita ca ia- luat locul Andreei Mantea la Kanal D alaturi de Madalin, doar ca se pare ca situatia s-a intors exact la 180 de grade, si acum Andreea Mantea ia locul Adelinei Pestrițu la emisiuena de seara ( mai bine zis noaptea trarziu! ). Mai pe scurt, anul 2016 a inceput cu bine pentru fosta burlacita si cam rau pentru fosta sotie a lui Varciu. Mai tineti minte cand prin 2014 se zvonea ca Liviu Varciu o cam curteaza pe Andreea Mantea? Se pare ca rivalitatea dintre cele doua continua si azi.

Andreea Mantea ia locul Adelinei Pestrițu la Kanal D la inceput de an

Asa cum ziceam la inceputul acestui articol, anul 2016 pare a fi unul bun pentru Andreea Mantea, care se intoarce la Kanal D. Faptul ca Madalin Ionescu si-a lasat barbison nu mai este de mult o stire bomba, dar faptul ca din ianuarie 2016 Andreea Mantea este iarasi protagonista de la WowBiz. Desi focoasa bruneta nu recunoaste direct, a cam tanjit dupa emisunea cu pricina, acum parea vesela si zambea tot timpul.

Daca nu ai noroc in dragoste, ai noroc la bani – sau la carti, nu mai stiu exact cum era proverbul, car parca mai conteaza? Andreea Mantea are copil, are bani si este iubita de fani, ce-si mai poate dori? Poate sa-i mai traga clapa odata Adelinei Pestrițu? 🙂 Emisiunea din pacate este pentru cei de peste 15 ani si cu acordul parintilor, iar ai mei nu-s chiar de acord, asa ca ramane sa-mi povestiti voi cum se descurca pe platou Andreea Mantea si daca e mai bine decat pe vremea cand in prim plan era Adelina Pestrițu.

Andreea Mantea

Andreea Mantea ia locul Adelinei Pestrițu la Kanal D la inceput de an