Probabil ca o sa va mirati ca ati gasit pe un site despre SEO un articol despre Vica Blochina, dar stiti de ce am decis sa va oferim biografia blondei ex-sotii a lui Piturca? Pentru ca desi vorbeste un pic mai ciudat in limba romana, desi nu gasesti o poza mai decenta sa o postezi pe site, este totusi cel mai cautat nume de asa zisa vedeta din Romania. Asa ca am zis eu, hai sa vad incat timp si pana unde va urca acest articol – daca va urca si vom reusi sa atragem macar un singur cititor in Club.

Vica Blochina biografie necenzurata

Vica Blochina este chemata destul de des la televizor, acum este chiar una din moderatoarele de la Vorbeste lumea, alaturi de Cove si Nadine . A mai fost la Antena la Splash daca nu ma insel, la Ferma Vedetelor, deci cu sau fara voie a ajuns una dintre cele mai cautate nume de pe net. Uite ca nu e nevoie sa te nasti in Romania, nici macar sa vorbesti corect si cursiv limba, trebuie sa fii blonda si sa te aleaga televiziunile sa apari cat mai des. Cat va dura? Poate la fel de mult ca si Bianca Dragusanu, apoi isi va deschide un magazin online si uite asa, de la zero la infinit!

Despre Piturca nu mai vorbeste nimeni, insa despre fosta sotie – Vica Blochina – vorbeste toata lumea, iar biografia ei este citita de pe site-ul Actori.Info de parca ar fi vorba de Maria Tereza. De ce nu a ramas Vica la dans nu stiu, sau de ce nu ii este dor de Lituania natala? Oare colegele ei de trupa de acum 25 de ani or fi ajuns si ele la fel de bine? Ce s-a ales din dragostea la prima vedere dintre Piturca si Vica Blochina – demarata in 1994?  Afla in exclusivitate pe portalul actorilor romani! Noi ne oprim aici cu dezvaluirile, mai avem si treaba de facut nu doar Can Can.

Vica Blochina si Piturca

Vica Blochina biografie necenzurata