Azi nu stiu de ce am vrut sa fac o vizita pe site-ul groparu.ro, dau click pe adresa lui si vad ca sta. Asa imi dau seama ca pe langa Cabral si altii, si groparu a ramas fara blog din cauza celor de la Webfactor. Ma ajuta cu ceva daca instalam Cloudflare pe site-ul meu? evident ca nu ma ajuta dar era bine daca aveam un backup pe undeva, macar de acum o luna si tot era mai bine decat deloc. Mutam repede site-ul la Claus Web de exemplu, ca sa raman tot in Cluj si asta era, cu 1 euro si putina munca scapam de problema.

Webfactor l-a ingropat pe groparu.ro pentru o vreme

Asa se face ca acum sta toata lumea pe forum si discuta despre probleme financiare a celor de la Webfactor, care am inteles ca sunt in insolventa, dar mai mila imi este de cei mici care isi tineau blogurile la ei si castigau si ei cateva sute sau zeci de euro pe luna. Asta e viata, cu totii mai avem si zile grele [ rele, 3 ceasuri, etc. ]. Stiti ce-mi pare rau? ca nu stiu ce voiam sa gasesc pe site-ul cu pricina, stiam ceva despre groparu.ro, dar acum nu o sa mai aflu raspunsul aproape sigur ( in proportie de 99% ).

Cum ne recuperam datele de la Webfactor nu stiu, fara backup cred ca e imposibil, desi o vizita acasa la Horia Vasiliu ar putea rezolva problema – partial sau total ( sau deloc) – sau daca ai timp /sau bani, stai si recuperezi din cache sau webarchive. Daca merita munca eu zic ca ar trebui sa incerce lumea sa-si recupereze cumva datele. pacat de munca investita, dar mai pacat de cititorii invatati cu site-urile respective!