Ca sa mu ma mai incurc am decis sa fac o lista cu site-urile din portofoliu, ca ci altfel o sa capiez, nu mai stiu la cine sunt hostate si de cand. In principal ma bazez pe cele 4 IP-uri de la ClausWeb, doua de la Smart Hosting, unul mic cu un singur site Mesterul.info [ vandut intre timp ] la Hostiger si cred ca ajunge, daca nu vreau sa depasesc cei 500 de euro pentru gazduire [ anual ]. In timp am sa fac Update la site-uri, pentru ca altfel o sa ma incurc si nici clientilor nu o sa am ce sa le spun concret, unde am si ce disponibil.

Portofoliu Clubseo – site-uri si IP-uri

Am sa incep cu doua site-uri pentru care trebuie sa-i multumesc admin-ului de la Smart-Hostibg.ro – unde am doua site-uri: kLumea.info si Mamica.org, pe IP-uri diferite. Urmeaza un cont primit prin amabilitatea celor de la ClausWeb.ro, unde sunt acum Suceveanul.Info, Autoasig.info, ITzone.info, subdomeniul sau Jobs si Masini.club. Urmeaza 3 conturi pe Ip-uri diferite la ClausWeb: kLumea.info, e-4Com.Info si i-Canada.Info deci ar fi in total pana acum sase IP-uri diferite, 4 la ClausWeb si 2 la Smart-Hosting. Daca numaram si Mesterul.info gazduit la Hostinger avem 7 IP-uri. Am avut inca unul pentru WebPress.Info dar a picat intelegerea.

Sa vedem ce avem pe primul IP de la ClausWeb [ e-4com]: pe cPanel 1 avem cele mai vechi doua domenii, e-4com.info si e-4u.info, iar pe cPanel 2 avem 5 site-uri: DigitalPress.Info, Drumetul.info, e-4TV.com [ 2 subdomenii – filme si seriale ], Limbagermana.online si Tezelicenta.info [ care este si de vaznare ].

Portofoliul site-uri