Aplicatia Google Now in limba romana va fi disponibila in curand atat pentru cei cu telefoane cu sistem de operare Android cat si pentru iOS. De acum putem vorbi cu telefonul nostru si ii putem da comenzi vocale – nu doar sa apeleze un numar din agenda, dar chiar sa deschida aplicatii, etc. Intr-un tutorial viitor o sa va invatam cum puteti face asta, indiferent de ce telefon aveti, pentru ca pe cele mai noi dispozitive cu Android apliactia vine deja instalata.

Aplicatia Google Now disponibila si in limba romana pe smatphone cu Android sau iOS

Sa zicem ca vrei sa puneti telefonul sa va afiseze diferite informatii, cum faci asta folosindu-te de voce? Evident cu ajutorul aplicatie Google Now, integrata deja in Google search – cautari google. Spui doar Ok Google si porneste automat recunoasterea vocala. Daca ceva nu merge cum trebuie puteti sa ne intrebati si noi vom incerca sa te ajutam sa instalezi si sa configurezi corect aplicatia.

» Deschideți aplicația Google .
» În stânga sus, atingeți Meniu – Setări – Carduri Now.
» Lângă „Afișați carduri”, setați comutatorul la Activat sau la Dezactivat.
» Pentru a finaliza configurarea, urmați instrucțiunile de pe ecran.

In speranta ca ati inceput sa indragiti sectiunea IT Reviews, asteptam propuneri pentru subiecte interesante, aplicatii pentru mobil si nu numai. Club SEO este partenerul tau in lumea virtuala, deci te ajuta GRATUIT atunci cand ai nevoie, sau te promoveaza daca esti partenr. Avem si o sectiune de Social Media Marketing daca te intereseaza, deci cam tot ce ai nevoie, gasesti la noi! Succes si lectura placuta!

Aplicatia Google Nowi in limba romana

Aplicatia Google Now disponibila si in limba romana pe smatphone