De cate ori nu ati fost in situatia de a uita efectiv numarul de telefon, iar daca esti la Orange in Moldova ai sansa sa formezi doar *88# si numarul tau de telefon va fi afisat pe ecran! Nimic mai simplu, nu-i asa? Daca vrei sa vezi ce credit mai ai la Orange PrePay in Moldova, formezi *133# si gata, apare un mesaj cu suma in lei disponibila si perioada de valabilitate a creditului tau.

Cum post sa aflu numarul meu de telefon pentru o cartela Orange?

Poti folosi optiunile afisate pe ecran pentru a vedea si alte informatii, cum ar fi minute nationale, oferte active etc. Interogarea este gratuita, dar aveti grija – mesageria vocala 555 este pe bani la Orange in Moldova! Deci ai retinut, pentru a afla numarul tau de telefon la Orange – adica numarul de telefon asociat unei cartele PrePay, formezi pur si simplu codul *88# si gata. Simplu si util de multe ori, cel putin cand vrei sa-i dai numarul unui prieten.

Ce alte coduri mai poti folosi la Orange in Moldova? Ai nevoie sa afli ceva si nu stii cum? Ai un telefon nou si vrei sa vezi daca este codat sau daca poate fi folosit pe orice retea din Moldova sau alta tara? Noi te ajutam cu o singura conditie: sa ne spui ce anume doresti! Vom reveni cu informatii pentru cei care au cartele PrePay de la MoldCell, iar apoi pentru alte tari, cum ar fi Romania – cartele Orange si Vodafone sau Telekom.

Numărul de telefon cartela Orange

Cum post sa aflu numărul meu de telefon pentru o cartela Orange?