Daca doresti sa incepi o afacere online, iti propunem un site cu care nu vei incepe de la zero, AutoAsig.Info poate fi solutia de a castiga bani destul de usor in mediul online. Pretul nu este exagerat, mai ales ca primesti un nume de domeniu destul de usor de retinut, dar si de promovat. In mod evident este vorba de asigurari auto, poti merge pe reclame pentru firme, pe afiliere, etc. Recomandam cu caldura, mai ales ca am muncit putin sa-l promovam.

AutoAsig.Info de vanzare la pret avantajos

Site-ul AutoAsig.Info are in acest moment autoritatea 20 – deci nici prea mult dar nici prea mica, altfel cu siguranta nu-l mai vindeam. In general incercam sa vindem site-urile la care am renuntat sa lucram in mod constant, este adevarat ca produc si asa suficiente venituri ca sa-si justifice “existenta” in portofoliu, dar suntem siguri ca se poate cu mult mai mult!

Atunci cand cumperi un domeniu trebuie sa ai in vedere perspectiva lui, iar incazul nostru cred ca se poate ajunge destul de departe cu o astfel de nisa. Pretul de pornire este 200 de euro, insa poate creste in functie de actualizarile din perioada urmatoare.

Piata asigurarilor auto este una de perspectiva, puteti merge inclusiv pe abordarea directa a celor ce au nevoie de asigurare RCA sau CASCO, dar si de alte servicii din domeniul auto. Nu mai discut despre reclama directa, in functie de numarul de vizitatori unici pe luna puteti castiga frumusel din plasarea de reclama directa a firmelor de asigurari.

AutoAsig.Info