In mod evident fara promovare nu ajungi prea departe in mediul online, asa ca avem si noi o oferta pentru cei ce vor sa se promoveze pe FaceBook. Ce oferim noi? O crestere a numarului de fani pe cale naturala – adica prezentam pagina ta unui numar de aproximativ 200.000 de persoane, in mod direct – pe paginile noastre, in grupuri sau chiar pe site-urile din portofoliu. In acest moment 80% din publicul tinta este feminin, format in majoritate din romani – cei straini sunt axati pe fashion si home deco.

Campanii de promovare pe FaceBook si Social Media

In principal activitatea de promovare se bazeaza pe postari in pagini si grupuri din portofoliul nostru, sau ale prietenilor si asociatilor nostri. Dar ceea ce este important este faptul ca noi monitorizam aceste postari, pentru a reusi ca in timp de o luna sa obtinem efectul maxim. Asta inseamna ca vedem la ce fel de postari reactioneaza mai bine publicul, care este perioada din zi sau saptamana cand efectul – impactul – este maxim, etc.

Cat dureaza o campanie de promovare pe FaceBook? Campania dureaza minim o luna, noi propunem minim trei luni. Evident ca poti sa apelezi la noi in mod constant, daca consideri ca beneficiile aduce de investitia a 50 sau maxim 100 de euro pe luna merita si iti aduce profit. Trebuie sa stii ca publicitatea face minuni, insa nu peste noapte!

Tarile tinta ale campaniilor noastre: Romania, Germania, Austria, Irlanda si UK. Public 90% romanesc, deci este vorba de romani stabiliti in aceste tari. O mica parte din public este din Republica Moldova, evident datorita limbii romane. Plata se face in lei sau valuta si se poate efectua prin PayPal sau transfer bancar la BCR.

Promovare FaceBook

Campanii de promovare pe FaceBook si Social Media