Daca nu stiai ce sa mai faci, ca sofer in Romania, poti sa-ti comanzi sau sa descarci de pe net, “Cartea de Salvare la Bord”, ultima inventie legislativa pentru care poti sa primesti o amenda usturatoare, evident daca lipseste de la parasolarul masinii. Totul este gandit ca sa-l protejeze pe calatorul din autoturism. Avand in vedere ca incazuri tragice, este dificil sa tai masina in bucati, uite ca s-a mai gasit o idee! De ce nu se da aceasta “Cartea de salvare a autoturismului” de producator? Uite de aia, ca sa intrebi TU!

Cartea de salvare a autoturismului – o noua inventie pentru soferul roman

Am auzit ot felul de zvonuri, asa ca o sa ma bazez pe sutele de soferi profesionisti care ne populeaza grupurile de pe FaceBook si o sa intreb daca ce este scris mai jos este adevarat, legal si daca exista o lege care sa prevada asa ceva. Eu unul nu am vazut, asa ca cel mai corect este sa ne informam!

Cartea de Salvare la Bord” trebuie sa fie plasata, in fiecare autoturism, in spatele parasolarului din dreptul conducatorului auto.

Am inteles ca pe site-ul fiecarui producator ar trebui sa existe disponibil pentru download “Cartea de salvare a autoturismului”, poate aruncam o privire la Dacia, cine stie, exsita? Am mai auzit de asa ceva prin 2015, nu am bagat de seama sa ma intrebe cineva de existenta ei. Sicner sa fiu eu m-am uitat pe site-ul ACR-ului, cel care a introdus ideea asta si nu am vazut nicaieri ca este obligatorie! Asa sa fie oare? Inca o foaie A 4 la bord nu ma incomodeaza, mai ales ca cica se descarca gratuit, de pe site-ul producatorului! MAi aiurea e cu modelel foarte vechi, parca vad ca apare o noua “afacere” pe la noi!

Cartea de salvare a autoturismului

Cartea de salvare a autoturismului – o noua inventie pentru soferul roman