Am avut de cateva ori discutii legate de profilul meu real in mediul online, asa ca am zis ca ar fi un subiect potrivit pentru cei ce sunt alaturi de noi pe Forum ClubSEO. Acum va zic sincer nu stiu daca faptul ca am un nume care pare a fi real, sa zicem Popescu Gusa, ar da mai multa incredere decat Marcel Pavel sau Ramona Georgescu.  Pana la urma daca esti pe un forum, sa zicem SeoPedia, ma indoiesc ca Tom este nume real ( desi cine poate garanta? asta) iar fizionomia sa aduce ata de mult cu cea a lui Matt Cutts! Mai mult, daca o sa-l cauti dupa poza pe ArenaWeb ai sa dai peste al nickname. alt nume si alt profil.

Cine sunt eu cu adevarat in mediul online – profil real, cui ii foloseste si de ce?

Gulru Celik

Gulru Celik

Cum spuneam mai sus, am dubii ca numele real al userului Hakuna Matata este cel din buletin, deci de ce oare Rapsodia nu ar putea fi oricine in mediul online, daca mai ales zici ca te pricepi la asa ceva, ai auzit de Whois si de posesorul unui domeniu, care este de fapt o persoana reala, al carei nume este afisat la vedere.

Multi se intreaba daca sunt fata sau baiat, cui foloseste informatia si cu ce-l ajuta? Daca pana acum ti-am scris articole la un nivel acceptat de tine, ai platit si te-am servit, care-i problema? Altul, si mai istet dupa ce-l ajuti sa-si instaleze un site pe care l-a cumparat de la tine, vrea o poza reala cu buletinul, ca sa ce?

Ati vazut avertizarile facute in ultima vreme, care va zic sa nu dezvaluiti numele real, adresa sau pozele pe site-uri de socializare, etc. Oare de ce? Inteleg temerile in momentul in care faci o afacere si nu iese cum trebuie, iti pui intrebarea: oare de ce se ascunde in spatele unui nume fals persoana respectiva? Dar credeti ca pe Carla’s Dreams asa il cheama? O fi cautat de Interpol si de aia nu-si arata chipul? Dar daca de exemplu, unul din membri familiei tale este persaona publica, ti-ai mai afisa “moaca” peste tot?

Vrei sa stii cine este Rapsodia in viata reala? Da-i o intalnire la Arad pe timp de vara, cine stie – poate o sa-ti placa pe cine intalnesti! 🙂