Am auzit de la un coleg ca cea mai tare afacere in Bucuresti ar fi sa ai o Ciorbarie! Adica un fel de restaurant, fast-food sau ce o mai fim dar unde felul principal e ciorba. Da, asa cum unii au facut bani cu omleta, uite ca sunt unii care fac afaceri cu supe si ciorbe. Daca vorbim de ciorbe, parerea mea este ca ar fi mai bine sa ocolim ciorba de burta – macar pentru ca nu ai garantia ca nu papi burta decongelata de 10 ori! Ma indoiesc ca aduce cineva zi de zi burta proaspata, ca de altfel cam nimic proaspat nu ai cum sa gasesti la un birt.

Ciorbarie in Bucuresti – o afacere de milioane

O idee buna asta cu ciorbaria, mai ales ca se stie ca asta e domeniul cel mai banos – restaurantul! Acum DA, ai nevoie de un Chef de chef, meserias bun. Adica pe limba noastra, un bucatar excelent! Gandeste-te ca numai din adaosul de la pauine ai putea trai boiereste, nu mai zic de ceai si cafea! Nu ca la ciorba nu e la fel, apa si legume, carnita si 500% adaos! Sa ai de unde plati bucatrul, chelnerii, chiria, etc. Dar merita, garantat!

Cat costa o ciorba de burta? Nu e scumpa daca o compari cu altceva – sa zicem un 15 lei la ciorbarie? Daca faci comparatie cu preturile din Budapesta, iti vine sa iei doua portii de ciorba, nu una! Ieftin mai, ieftin. Doua beri caosta cat o ciorba! Deci daca ai bani de restaurante si mancare in oras, mergi la o ciorbarie in Bucuresti! Garantat o sa treci pe aici si o sa ne zici impresiile tale! Sau daca esti patron, hai sa-ti facem putina publicitate! Poate te ajuta, cine stie! Daca tu ai dat de noi, este evident ca o sa ne gaseasca si clientii! Asa ca nu strica in locul pozei de mai jos, sa fie poza ta! Cu date de contact si tot tacamul!

Ciorbărie în București

Ciorbărie în București – o afacere de milioane