Cei care au aflat despre postarile Olgutei Geta din Bucuresti, dar originara din Giurgiu, stiu ca ea posteaza poze incendiare impreuna si sprijinita de sotul ei, care-si spune Ionel. Interesul tot mai crescut pentru cei doi soti ma mira, caci pana la urma ce fac ei? Posteaza poze putin mai deochiate cu Olguta Geta si asta e tot, vine lumea ca la circ pe profilul lor, au depasit demult cele 5.000 de cereri limita oferite de FaceBook.

Olguta Geta se pregateste de Revelion – poze noi cu ea si sotul ei Ionel

A devenit deja un fenomen pe FaceBook sa postezi poze cat mai deochiate, am vazut mii de dpamne la o varsta respectabila postand astfel de poze – ce-i drept, nu personale, dar total indecente cu urari de buna dimineata sau noapte buna! Oare incotro se indreapta natiunea atsa a noastra? Nu stiu la altii cum este, dar la noi cu siguranta ceva a luta-o anapoda.

Nu zic asta din invidie sau fac pe “smeritul”, dar chiar ma mir ca doar asta mai prinde la public, vad pagini de glume si bancuri, o gramada cu semnul 18+, deci chiar vrem sa ajungem un fel de Olanda, dar numai pe nisa asta, caci la nivelul de trai nu prea vad cum ajungem, mai ales ca ultimile statistici ne siutueaza sun Bulgaria. Vin alegerile, deci daca nu vreti sa ajungem o tara de Olgute si Ionei care posteaza poze pe FaceBook, poate e timpu sa va ganditi cu cine votati – desi prea multe alternative nu prea vad!

Olguta Geta si Ionel

Olguta Geta se pregateste de Revelion – poze noi