Daca esti in cautarea unui tool care sa te ajute sa vezi pe ce pozitie se gaseste site-ul tau pentru unul sau mai multe keywords, poti folosi SerpLab. Pana la urma asta inseamna SEO, sa fii gasit pe anumite Keywords cat mai sus, iar primul pas este sa stii de unde incepi. Evident ca poti folosi cu incredere WMT ( Webmaster Tools ) de la Google, dar vei avea cateva zile intarziere in statistici, iar cand vrei sa vezi impactul unei promovari, de multe ori esti curios azi cum se comporta site-ul tau, nu cum era el acum trei sau patru zile.

Club SEO – Free SERP cheker – pozitionare KeyWords pentru site-ul tau

Daca ma uit cum am evoluat noi pe nisa parfumuri originale, pot sa spun ca SerpLab m-a ajutat destul de mult, singura problema este ca nu afiseaza decat pozitiile din Top 10, adica primele 10 pagini. Iar noi stam binisor la parfumuri originale ieftine, unde azi de exemplu, ocupam pozitia 72! De ce am ales aceasta nisa? Pentru ca avem un client pentru care am oferit servicii SEO pe aceasta nisa. Nici la numarul de cuvinte verificate la o singura incercare site-ul SpaceLab nu sta rau, poti verifica cate cinci odata.

Daca ai nevoie de informatii pe diverse tari poti alege Google.Com, sau Ro – primesti rezultatele in cateva secunde. Mai pe scurt ai un tool gratuit care te ajuta sa-ti faci singur SEO, cel putin la nivel de incepator. Am verificat cateva keywords manual, ca sa fiu sigir ca nu va recomand ceva care nu merge exact, caci aici – in domeniul promovarii online nu merge pe bajbaite, ori stii ce cauti, ori degeaba pierzi timpul!

SerpLab

Club SEO – Free SERP cheker – pozitionare KeyWords pentru site-ul tau