Psihologul Cristian Andrei a fost in vizita la  George Chirilă si cele doua neveste ale sale, dar de data asta a vrut sa cunoasca de fapt copii acestuia. Mai important insa mi se pare ca de fiecare data la Maruta se discuta pe langa subiect si mai ales lucruri care cu siguranta nu sunt de nasul unei emisiuni de la o ora de maxima audienta. Deja cred ca se cam suge din deget subiectul, am vazut situatia, nu est enici unic si nici cu un potential educativ, deci de ce o lungim?

Cristian Andrei la George Chirilă si cele doua neveste cu 14 copii frati dar si verisori

Nu stiu de ce nu se explica mai clar care este de fapt situatia cu acest George Chirilă, un neadaptat care a gasit o fata cu care s-a mutat in varf de munte, unde face tot posibilul sa cheltuie cat mai putin si sa nu dea la stat mai nimic. Apoi apare in casa lor sora mai mare si mai urata, care evident avea si ea o problema de adaptare, daca a renuntat la viata sociala si s-a mutat in varf de deal. Apoi ea si sotul suririi sale, cumnatul va sa zica, a ajuns la ea in dormitor.

Ce era sa faca George Chirilă ca sa spele rusinea ca a dormit in patul cumnatei?  A decretat ca este sotia numarul doi, care o completeaza pe prima. Iar prima nevasta ce era sa faca? Unde sa se duca cu copii in poala? Asa ca au decis sa faca o mega gospodarie in care fiecare e sotul sau sotia cui vrea, si culmea ca se si declara fericiti. Explicati alui George Chirilă este ca mai sunt ca el in lume, dar a uitat ca la Socola, in apropiere de domiciul sau e plin de ciudati! Asa ca varianta mai sunt ca mine, nu este o explicatie ci o constatare. Fix ca si cand spui esti cam chel, domnule! Nu e o lauda, nu e o calitate, e o constatare si atat!

Cristian Andrei

Cristian Andrei la George Chirilă si cele doua neveste cu 14 copii frati dar si verisori