Am o veste buna pentru voi, eu conduc de cativa ani buni masina si nu am permis de conducere, insa nu ma amendeaza niciodata. Sti ide ce? Pentru ca am cumparat un Aixam Crossline, la care pur si simplu nu iti trebuie permis. Am dat pe ea doar 9.900 de euro si este nou noutza! Vestea buna este ca nu este singura masina pe care poti sa o conduci fara permis, sunt cinci in total! Cand o folosesc? Cand merg prin Bucuresti la serviciu, este mica, consuma putin si pot parca cu usurinta, cand altii nu gasesc un loc de parcare in capitala!

Conduc de cativa ani fara permis si nu ma amendeaza niciodata politia

Inca un avantaj al masinilor ce pot fi conduse fara permis, le poti incerca de la varsta de 16 ani, ceea ce nu ai cum sa nu recunoasti ca este un avantaj enorm. Ai baut un paharel, te duce acasa coplul de 16 ani! Dar sa lasam vorbaria si sa vedem care sunt cele patru masini din lista care se pot conduce fara permis in Romania si in Uniunea Europeana.

A doua ar fi Bellier Jade Classic, nu est eprea rapida, atinge maxim 45 de km/h, insa este suficient ca sa mergi prin Bucuresti cu ea pana la market, sau la serviciu. Nu te ploua, nu te bate vantul, nu-i asa? Iar consumul in oras este putin peste 3 litri, iar rezervorul are capacitatea de 20 l, motorizare diesel. Daca nu va place modelul puteti opta pentru Bellier Jade Racing, putin mai scumpa dar cu dotari sport.

Hai sa vedem si ultimile doua masini din lista: Aixam Coupe si Chatenet CH26. Mici, consum scazut de combustibil, autonomie buna, versiuni sport nu foarte costisitoare, ideale pentru orase aglomerate. Bafta si drum bun cu masinile ce se conduc fara a avea nevoie de permis! A, chiar daca ai permis si ti se suspenda, pe acestea le poti conduce in continuare!

Aixam Crossline