Ce care vor sa cumpere conturi de Pokemon Go in Romania au acum sansa sa o faca, pentru ca kicul s-a lansat si la noi in tara, fiind disponibil chiar si in Republica Moldova! Acum ar mai trebui sa stim cum se joaca Pokemon Go, caci de instalat e simplu, daca esti pe telefonul nobil si intri pe site-ul nostru, trebuie doar sa-l instalezi si gata! Inceputul este destul de simplu, umbli de colo color cu aplicatia deschisa si capturezi pokemoni. Dar pe masura ce numarul lor creste, jocul se complica, asa ca un ghid pentru Pokemon Go este necesar.

Pokemon Go a ajuns in Romania si Moldova, ghidul utilizatorului

Pe masura ce personajul tau captureaza pokemoni primeste puncte de experienta ( XP points ), de exemplu pentru captutararea unui singur pokemon primesti 100 XP. Mai valoroase in jocul Pokemon Go sunt ouale cu noroc, ele valoreaza 200 de puncte de experienta! Asa ca ar fi bine sa stii aceste lucruri inainte sa incepi sa te invarti cu telefonul sau tableta prin parc.

Daca reusesti sa prinzi un Pikachu inseamna ca deja ai invatat sa joci Pokemon Go, dar acum va trebui sa inveti cum arunci o Pokéball – adica o minge din aceea magica! Pur si simplu dai un bobarnac pe ecranl telefonului si mingea porneste. Cu ea trebuie sa lovesti un pokemon ca sa-l capturezi. Pe ecran apar tot felul de inele care-ti spun cat de greu este de prins pokemonul respectiv, daca e verde e clar, nu o sa ai bataie de cap, dar daca inelul este rosu, va trebui sa muncesti ceva sa-l prinzi. In episodul viitor o sa discutam despre cum antrenam pokemonii, pentru ca asta este deja o alta poveste.

Pokemon Go Romania

Pokemon Go a ajuns in Romania si Moldova