Ati vazut ca a inceput sa prinda ideea cu transmisiunile live pe FaceBook, deci daca vrei audienta, e cazul sa incerci si tu treaba asta. Nu este complicat de loc, instalezi aplicatia Livestream si esti rezolvat! Nu mai ai nevoie de nimic, in schimb vei reusi sa te vezi pe site-ul de socializare si cei ce vor sa te urmareasca o pot face, pot sa-ti dea like si sa discute cu tine!

Cum pot sa transmit live pe FaceBook de pe telefon, tableta sau PC?

Aplicatia ce te ajuta sa transmiti live pe FaceBook este disponibila gratuit din aprilie, iar tu cu o singura apasare pe butonul Go Live vei fi vazut de prieteni si de cei care vor sa vada ce ai de zis! Dupa ce ai instalat aplicatia pe FaceBook vei avea o varianta in plus, in afara de poze, postare, vei avea si versiunea live video, apesi pe ea si esti online!

Ce poti face cu aceasta optiune? Pai in primul rand poti sa anunti ca maine la ora 11:00 vei fi live si vei explica nu stiu ce! A, in plus poti salva sub forma de video transmisiunea, iar cei ce au scapat transmisiunea in direct pot vedea mai tarziu ce ai avut de zis! Eu zic ca cei care vor sa se promoveze, o pot face folosind noua aplicatie de la FaceBook, e o idee ce are din ce in ce mai multi adepti!Poate o sa o incercam si noi!

Transmit live pe FaceBook

Cum pot sa transmit live pe FaceBook de pe telefon, tableta sau PC?