Cum sa-mi fac un site bun pe WordPress in 10 minute – tutorial pe intelesul tuturor, facut cu drag de George si Mihai, intr-o zi de vineri, pe la ora sase seara! Un site bun insemna sa fie frumos pentru vizitator si bun din punctul de vedere al motoarelor de cautare. Un site bun mai inseamna sa-ti aduca si ceva venituri, dar despre asta si despre multe altele veti citi de azi inainte la rubrica tutoriale.Sper sa prinda bine incepatorilor, caci lor le este adresat acest capitol de pe site-ul Club Seo.

Cum sa-mi fac un site bun pe WordPress in 10 minute si fara efort

Deci sa presupunem ca aveti deja WordPress-ul instalat, iar in stanga va apare meniul, eu o sa discut de cel in limba engleza, despre romana alta data. Primul pas, adaugarea unui articol, se face apasand sus, butonul New. Lista articolelor o vedeti apasand in dreapta Posts. Odata aparuta fereastra unui post nou ( atricol nou ), trebuie sa-i punem titlul si adresa articolului ( Permalink ). Aceasta apare automat, dar o puteti schimba voi, nu se va dubla niciodata, WordPress-ul stie sa remedieze problema asta adaugand un numar la final.

Dupa ce am scris textul – o sa discutam, poate si despre formatarea lui, dar alta data ), putem salva cu Save Draft, pentru publicare sau revizuire ulterioara, Apasam Preview daca vrem sa vedem cum arata articolul inainte sa-l publicam, sau daca suntem siguri ca e ok, apaam in dreapta Publish si gata, a iesit pe teava! Dar aveti grija, cum l-ai publicat prima data, asa o sa-l ai o perioada de timp in ochii motoarelor de cautare, asa ca mai bine verifici de 10 ori sa nu fie cu greseli, etc. ( nu cum fac eu!) .

Ar mai fi categoriile si tag-urile, aveti grija la primele, faceti un plan, o strategie de la inceput, apoi va fi destul de greu sa remediati, nu din punctul de vedere al cititorilor ci al motoarelor de cautare! Cat de lungi sa fie articolele? Despre asta am mai scris, deci gasiti pe site cam tot ce va trebuie! Prima lectie a luat sfarsit, revin azi sau poate maine cu o continuare, ca sa fie un tutorial kLumea, nu-i asa?

Blog WordPress

Cum sa-mi fac un site bun pe WordPress in 10 minute si fara efort