De ceva vreme am ajuns sa nu mai vreau sa intru pe FaceBook, sunt probleme pe care le vad si la altii, nu doar la mine.  In primul rand ecranul se inegreste atunci cand intri in cont, stai sa faci click pe unde apuci ca sa dispara. Asta am trecut-o cu vederea, desi este suparator. Acum nu se mai inchide fereastra de la mesaje, deja este enervant. Eu inteleg ca se lucreaza, dar nici in halul asta, sa nu-ti mai vina sa intri pe contul de socializare!

FaceBook are probleme de functionare pe laptop si calculator, dar nu si pe telefon

Azi FaceBook mi-a pus capac, nu se mai inchid mesajele, nu mai zic ca de multe ori vad ca am primit un mesaj, intru in casuta cu mesaje si mesajul e gol, apare dupa 10 minute! Dupa ce asiaticii au invadat grupurile de pe FaceBook, acum alte probleme, pana cand? Nu mai zic ce filmele XXX virale, unde te uiti dai de ele, aparute de la diversi prieteni, care se jura ca nu le posteaza ei. Eu cred ca ar trebui sa nu folositi date reale pe reteaua de socializare, sa nu dat date de cont, etc. Folositi email-ul clasic, pe reteaua de socializare stati la taclale si cam atat.

Un sfat util: nu folosoti aceiasi parola la FaceBook si alte conturi, inclusiv de email, o sa va treziti cu surprize cat de curand. La cum merg lucrurile si la cum ii vad eu pe aia de la Anonimus, maine sau poimaine o sa aud pe multi plangandu-se ca au probleme!

Nu mai zic de problema legata de poza care se distribuie in grupuri, aiurea fara legatura cu cea din articolul respectiv, ceea ce devine total inadecvat, esti obligat sa distribui doar de pe pagina, unde poti alege ce poza vei sa apara la articolul publicat!

facebook are probleme

FaceBook are din ce in ce mai multe probleme de functionare pe laptop si calculator