FaceBook te incurajeaza sa promovezi pagini pe care le apreciezi, oferind imediat o fereastara cu lista de prieteni de unde poti sa inviti pe toata lumea sa aprecieze si ei aceiasi pagina. Nu stiu daca este un experiment sau va fi o chestie permanenta, dar am sa incerc sa o folosesc si sa vad cati din cei 462 de prieteni invitati vor da like la pagina respectiva – mai ales ca este vorba despre un nou serial turcesc. Mai ramane de stabilit daca acesti fani ajuta cu ceva sau pur si simplu sunt persoane care au mai dat like la cateva sute de pagini si nu urmaresc de fapt niciuna.

FaceBook te incurajeaza sa promovezi pagini

Recunosc ca am incercat sa folosesc metoda invitarii impreuna cu cei zece colegi ai mei, adica am invitat in jur de cateva mii de persoane sa aprecieze pagini diverse. Rezultatele au fost de cateva sute de like-uri, in niciun caz mii, dar pe mine de fapt ma interesa sa ajung rapid la 30 de like-uri si sa pot schimba denumirea paginii ( ai nevoie de minim 25 de fani pentru asta ) si sa vad statisticile. Apoi evident ca este mai bine sa vina fanii singuri, din postari sau cautari.

O chestie la fel de noua si inedita de la FaceBook – am inteles ca vor sa foloseasca motorul propriu de cautare pentru a afisa si rezultate din afara retelei, adica site-uri. Nu stiu daca va fi o chestie cu plata, daca va afisa rezultate cu adevarat relevante si chiar daca va functiona nu stiu. Dar ceea ce este clar este ca inca reclama pe internet merge bine si aduce venituri. Iar aici incep joburile pe Social Media, despre care va vorbisem cu putie zile in urma.

Serialul turcesc - Iertare

FaceBook te incurajeaza sa promovezi pagini