DA, in mod cert Altex are cel mai mic pret din Romania – chiar daca asta inseamna uneori diferente de un leu, dar nu despre asta este vorba, ci despre nepasarea lor fata de clienti. Daca pana acum o ora mai inclinam sa nu scriu despre asta, acum sunt sigur ca am sa fac un serviciu celor ce nu stiu la ce sa se astepte cand fac o comnda la Altex. Am comandat sambata ceva la ei – nu are rostul sa zic ce, dar costa in jur de 6 mii de lei – RON, lei noi – si aveam nevoie urgent de acel produs, mai ales ca nu eram dispus sa stau in casa sa-l astept zile in sir.

Intarzierea comenzilor facute la Altex – online

Ok, comanda poate dura trei zile, sau mai mult in caz de sarbatori, etc. Uite ca e 17 octombrie, iar comanda era facuta in 13 – doua zile de weekend, luni primesc email ca e totul pregatit pentru curier. Asta e tot, de atunci silenzio stampa – asa se face ca ieri sun si dupa o ora de stat la telefon cu melodia aia enervanta – macar ar putea sa o schimbe la 10 minute, 30 chiar – vorbesc cu o domnisoara, ii zic ca trebuie sa plec, pierd avion – rezervare, evident – promisiuni ca ma suna sa-mi zica macar unde e comanda mea. Evident ca nu m-a sunat nimeni, nici email sau SMS.

Culmea este ca ei zic ca iti dau SMS sa te notifice cand e cazul, dar cum ziceam de doua zile niciun semn de la ei. Asadar azi am sunat din nou, am vorbit cu Ana-Maria acer zice ca nimic din ce am discutat ieri nu pare, asadar o sa clarifice ea si ma suna. Crezi ca asunat? Iti zic eu, NU – asta era pe la ora 11:42 – final de apel, dupa alte 30 de minute de ascultat muzica. Deci ca sa fim exacti, acum trei ore. Nu pot zice ca s-a intarziat cu comanda Altex peste cele trei zile – care nici nu mai stii de cand decurg – de la ora si data email-ului ca e gata de dat la curier, de la data cand o ia curierul – a, ca sa nu uit, curierul este al celor de la Altex, deci nu e un furnizor extern – asa zicea Ana-Maria, dar ca sa fie si mai ok, nici pagina urmareste comanda nu mai este online, are un mesaj mare de eroare 404! Nu ca ai putea urmari comanda online, ca la eMag de exemplu – NU, la Altex scrie doar ca ai comanda confirmata – cum ai confirmat-o daca nici nu te-au sunat? Stiau ca o sa-i sun a treia oara? OK, sun!

Întârzierea comenzilor la Altex

Întârzierea comenzilor făcute la Altex – online