Desi in general vindem cam tot ce nu ne aduce un profit multumitor, stabilit in acest moment la 300 de euro anual, sunt site-uri de suflet pe care le vom tine in portofoliu indiferent de venituri. Este si cazul site-ului kLumea.Info, care a implinit de curand frumoasa varsta de un anisor sin septembrie. Chiar daca nu suntem pe prima pozitie nici macar la numele site-ului, fiind depasiti de doamna Nata Albot, tot credem ca site-ul este cu adevarat ca lumea.

kLumea.Info – sau cel mai ca lumea partener

In prezent suntem in cautarea unui banner prin care sa promovam site-ul, am primit cadou unul, l-am modificat putin si ai iesit acesta. Nu zic ca e rau, dar parca nu este chiar ceea ce ne defineste 100%.Profilul site-ului este jumatate serios si jumatate un fel de Times New Roman, daca stiti despre ce vorbesc.

Am reusit repede sa depasim 500 de articole, dintre care unele sunt si azi citite cu placere de multi dintre romani. Nu stiu ce se va alege de acest site, dar cu siguranta va fi un proiect de viitor destul de bun, tinand cont ca numele este usor de retinut, care daca nu am fi avut concurenta moldovenilor ar fi putut deveni chiar un brand.

Club Seo va veni cu noi detalii legate de acest proiect in curand, pana atunci suntem deschisi la colaborari, pentru ca sunt sigur ca am putea face cateva subdomenii interesante, de genul filme kLumea, retete kLumea, etc. Chiar zilele acestea cred ca vom da drumul unui site de retete culinare, care chiar ne lipsea din portofoliu, dupa ce am vandut site-ul de pe aceasta nisa.

kLumea

kLumea.Info – sau cel mai ca lumea partener