Sa zicem ca ai probleme cu instalarea de drivere pe Windows 10, ce faci sa rezolvi problema, mai ales ca vezi ca laptopul tau merge din ce in ce mai greu? Sau daca ai o versiune mai veche de Windows si vrei sa instalezi sistemul de operare gratuit, cum faci treaba asta? Acestea si multe alte raspunsuri la intrebari le veti gasi de la 1 ianuarie pe site-ul nostru la sectiunea IT&C, deci puteti deja sa le postati ( intrebarile ) pentru ca noi sa va pregatim raspunsurile!

Intrebari si raspunsuri Windows 10 Laptop , PC sau smartphone

Sa zicem ca vrei sa faci un upgrade la Windows, ce oportunitati ai? Exista licente gratuite pentru elevi si studenti? Poate ca multi nici nu ati auzit de licentele destinate exclusiv scopurilor educaționale sau academice “Academic Edition” de la Microsoft, pe care le poti achizitiona la un pret special. De aceea noi am decis sa venim cu informatii actualizate despre aceste modalitati simple de a beneficia de produse autentice la preturi mici sau chiar gratuite.

Stiu ca multi ar vrea sa foloseasca o licenta Windows cate 10 sau mai multi ani, din pacate se peare ca cei care tin fraiele nu ne dau aceasta posibilitate, la un oarecare interval de timp fie nu mai putem naviga pe internet, fie antivirusii nu mai functioneaza pe versiunile vechi, nu mai zic de piese de schimb, drivere si asa mai departe. Nu este corect, dar asta este tendinta. De aceea va trebui sa fiti mereu la curent cu micile trucuri ce va pot aduce beneficii importante, le gasiti la noi pe sectiunea de Tips&Tricks!

Windows 10 Laptop

Intrebari si raspunsuri Windows 10 Laptop si PC