Cred ca ai auzit de mii de ori ca poti face bani online cu miile, da ce zic eu cu miile, cu zecile de mii, doar sa-ti petreci 10 minute pe zi. Daca ma intrebi pe mine, cred ca nu se poate, dar nu sunt eu nici Baba Vanga si nici Oracolul din Delphi, dar ce stiu sigur este ca poti castiga niste bani destul de usor. Cum merge treaba? Te inscrii in cea mai mare retea de magazine online, promovezi produsele si primesti comision. Pare simplu, culmea ca este chiar foarte simplu si in plus nu ai mare lucru de facut, preturile vorbesc de la sine.

Metoda simpla si legala de a face bani rapid

Deci ca sa nu fie dubii, metoda nu am inventat-o eu, nu este niciun miracol si cred ca este si destul de simplu de inteles. Ai nevoie de un profil de FaceBook si trebuie sa fii inscris in reteaua de magazine. Te uiti la oferte, le postezi pe cele care ti se par interesante pe pagina ta si pentru fiecare client primesti un comision. Ai un grup de prieteni care oricum au nevoie de ceva? Le recomanzi sa intre in magazinul respectiv de pe pagina ta, gata – ai primit comisionul. Cumpara de mai multe ori? Primesti comisioane mai multe!

Deci recapitulam: completezi formularul pentru a te inscrie, ai nevoie de un email si evident de o parola ( nu ce a de la email, evident – ci de una noua, pentru a te inscrie pe site-ul ProfitShare – in traducere imparte profitul ). Ti-am spus ca la prima retragere de castiguri primesti automat si 100 de lei cadou? Asta sper ca te-a convins sa incerci si tu sa castigi niste bani destul de usor. A, mai era ceva – ti se platesc si asigurarile sociale, pensia si sanatatea! Adica e ca si cum ai fi angajat!

Inscriere ProfitShare