Portalul Club Seo vine cu o oferta de nerefuzat pentru promovarea online in 2016, un abonament anual de doar 80 de euro pentru a te promova pe unul din grupurile noastre de pe FaceBook timp de 12 luni. In acest moment avem doua nise, romanii din diaspora si produse pentru doamne si domnisoare ( adica avem 90% public feminin ). Oferta este valabila la acest pret doar pana la 1 ianuarie 2016, cand vom reveni la pretul de lista, adica 10 euro pentru o luna de publicitate!

Oferte de promovare pe internet pentru 2016 pe retelele de socializare

Ce cuprinde aceasta oferta speciala? Avem doua variante, una care presupune un banner pentru grup, unde va fi evident reclama ta, cu toate datele necesare pentru a fi contactat sau gasit usor! Deci toata lumea care intra in grup, inclusiv membrii grupului vor sti ca existi si te vor cauta daca au nevoie de produsele sau serviciile tale. Grupurile sunt publice, deci chiar si cei care nu sunt inscrisi in grup vor afla despre tine!

A doua varianta este fixarea unei postari in grup, evident a ta. Deci oricine va intra in grup o va vedea, asta nu implica faptul ca tu vei putea posta de doua ori pe saptamana pentru a te promova in continuare GRATUIT!

In afara de asta mai avem si cateva pagini, unde te vei putea promova suplimentar, cu doar 2 euro in plus pe luna pentru o pagina si cate trei postari pe zi! Toate paginile au peste 1.000 de fani, ajungand pana la 12.000! Toti fanii sunt veniti organic, adica nu au fost invitati de noi, nu am cumparat fani prin reteaua de Ads pentru FaceBook, etc.

Promovare online

Oferte de promovare pe internet pentru 2016 pe retelele de socializare