Am zis eu ca e timpul sa vad ce bloguri mai am prin portofoliu, multe din ele asa de prafuite ca nici nu mai stiu daca merita sa le tin sau nu. Asa ca am sa le enumar aici, in speranta ca le vad mai des si poate reusesc sa le fructific cumva, pacat de ele si de adresa web pe care o tin ocupata. Asa am ajuns sa descopara ca AllToMe detine pe langa site-ul cu Antene de satelit, pe cel cu saluturi de buna dimineata,  doua site-uri pentru ardeleni si unul pentru dobrogeni. O afacere interesanta as zice eu, daca vrei diversitate printre cititori.

Portofoliu de bloguri WordPress – free blogs

Daca am terminat cu regiunile Romaniei, sa vedem ce mai gasim prin portofoliul de bloguri gratuite. Am zis eu ca este pacat sa nu te folosesti de o resursa de acest gen – ma refer la vechimea blogurilor, in unele cazuri la denumirea si adresa lor web. Teo are cateva bloguri regionale de anunturi, de la cel din Germania, pana la cel din UK. Iar cateva pagini gen Wiki sper sa le dezvoltam cat mai curand.

Pana ne decidem cum vom face o sa incerc sa le dezvolt putin pe toate, pentru ca pe langa vechime mai este nevoie si de continut. Desigur ca pentru cele de tip Wiki sau regionale este nevoie de ceva munca, iar daca ma gandesc ca sunt cel putin 50 de bloguri, ma ia deja cu tremurici!

Bloguri WordPress

Portofoliu de bloguri WordPress – free blogs