Imi aduc aminte cum gandeam prin 2010, adica acum opt ani cand aveam bloguri gratuite pe Ablog.Ro, o chestie de care m-am tinut ceva vreme, care ma incurca sa zic asa, doar pentru ca nici nu a disparut complet dar nici nu merge. Deci ma gandeam cum ar fi sa castigi 100 sau hai maxim 200 de euro pe luna din blogging. Azi stau si ma intreb daca 20 de euro pe zi e un castig bun sau nu, in ideea ca in Germania de exemplu, primesti 8 euro/ora minim – deci eu muncesc sa zicem asa, cam 2 ore si ceva? Vezi sa nu!

Oare cat de greu este sa treci de 20 de euro/zi?

Ce-ai zice daca ai castiga 40 de euro/zi? DA, asta inseamna peste 1200 de euro pe luna, mai sa zici ca lucrezi in Spania la capsuni cand tu de fapt stai in spatele tastaturii si te distrezi pe internet! Suna bine, dar cum faci banii astia? Pai sa zicem ca postezi articole la 50 de euro bucata! ai avea nevoie de 24 de bucati, adica cam unul pe zi – ceea ce pare cam greu, nu-i asa? Atunci cum faci? O idee buna ar fi AdSense! Sau o alta varianta ar fi sa-l intrebi pe Cristian China Birta, sau pe Zoso, etc. – bloggeri cu experienta mare in domeniu!

Eu ma bucur ca merge bine macar ClubSeo asta al meu, la peste 1000 de articole scris ear fi fost si cazul! Degeaba o dau eu pe articole desptepte despre Social Media, blogging cand site-ul merge asa de bine pe nisa seriale online! DA, cel mai mult ma cauta lumea ca sa citeasca despre Stadiul Relatiei casatoriti nu despre ce vreau eu sa promovez. Asa ca asta e viata de blogger, scrii una si iese alta! Mai bine ma mut in casa din pantof, arata fain, nu-i asa?

Blog gratis

Casa din pantof